Niğde Merkezde faaliyet gösteren Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri ve Öğretmenlerinin birlikte hazırladığı Yıl Sonu Özel Programı Gösterisi ve mezuniyet töreni izleyenleri büyüledi.
 
Geçtiğimiz gün Niğde Kültür Merkezinde saat 14.30’da başlayan programın ilk etkinliği, Kreş öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları el işi uygulamalarının sergilenmesi ve kokteyl oldu.
Saat 15.00’te ise dört, beş ve altı yaş gurubu öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı skeçler,  minik kızların çeşitli dans ve koro halinde söyledikleri şarkılar ve oyunlar izleyenleri kâh coşturdu kâh kahkahaya boğdu.
Organizasyonunu Niğde’de ilkeleri başaran ve alanında he geçen gün daha da profesyonelleşen Seel Ajansın üstlendiği büyüleyici Mezuniyet Töreninde Kreş kurucusu Faruk Suman yaptığı kısa Teşekkür konuşmasında,Eğitim ve öğrenimin yaşının olmadığını ve ağacın yaş iken eğildiğini ve Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı.Sıra ile minik öğrencilere diplomaları Okul yöneticileri,öğretmenler tarafından takdim edildi. Mezuniyet Töreninde diplomalarını alan öğrenciler, Suman Kreş İdareci ve öğretmenleriyle birlikte  sahnede 10.Yıl Marşı eşliğinde izleyenlere veda etti.
Program sonrası Suman Kreş İdarecileri Mezuniyet Günü Onuruna ,öğretmen ve personelleri ile bir araya gelerek Niğde Grand Otel’de akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Suman Kreş'in İnternet sitesi için Tıklayın...



Fotoğrafların üzerine tıklayın büyüsün... Sağ ok tuşu ile diğerlerine bakabilirsiniz...



Editör: TE Bilişim