Bilişim Teknolojilerinin gelişmesi  ile beraber internet erişimi ve hizmeti yaygınlaştı. Gelişen digital  teknoloji yeni yaşam biçimi oluşturdu. E Ticaret siteleri de bu yaşam biçiminin içinde hızlı ve güvenilir olarak yerini aldı. 

Niğde'de yeni yönetim ve hizmet anlayışı içinde  faaliyet gösteren Oku Kitap Kırtasiye bundan böyle internet üzerinden hesaplı ve kaliteli satışları ile  hizmet verecek.  

SEÇKİN YAYINLAR VE HIZLI HİZMET

www.okukitapevi.com adresi ile sizlere bir tık uzaklığında hizmet verecek olan Oku Kitap Kırtasiye,  Eğitim ve Öğretim camiasını   anlık takip ederek, gelişen ve değişen eğitim ve öğretim sektörünün araçlarını sizlerin hizmetine sunuyor. 

Kısa süreliğine ulusalda kapıda ödeme ve havale ile,   Niğde ve çevresi için yine kısa süreliğine  bilgilendirme,   sipariş alarak okula, eve teslim şeklinde hizmet verecek olan okukitapevi.com çok kısa sürede banka kredi kartı ve taksik seçenekleri ile hizmetinizde olacak. 

Oku Kitap Kırtasiye  Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Lise üzeri yayınları,  kültür kitapları, akıl oyunları ve kırtasiye ürünlerinden  oluşan geniş ürün çeşidi ile her yerden ve her kesimden müşterilerine en kaliteli, en hesaplı ve en hızlı şekilde ulaştırmayı hedefliyor.

SADECE SATIŞ SİTESİ DEĞİL... EĞİTİME YARDIMCI 

Yaklaşık bir ay önce ulusal mağazasını da açarak (burada tıklayın)  hızlı ve kaliteli kitap satışına  devam eden  Oku Kitap Kırtasiye,   bundan böyle okukitapevi.com adresinden kısa sürede  site arayüzünü geliştirip,  kitap tanıtımı, kitap ve eğitim koçluğu,  kitap satışı ve temini,  eğitim öğretim danışmanlığı gibi uygulamalar ile de her geçen gün kendini geliştirerek sizlerle birlikte olacak.  

www.okukitapevi.com  'u TIKLAYIN... TAKİP EDİN... 


 

Editör: TE Bilişim