Selçuk İlkokulunda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında  öğrencilerin ve velilerin kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini sağlamak ve kitap okuma bilincini geliştirmek için düzenlemiş olduğu "Ailemle Birlikte Okuyorum" Projesi doğrultusunda, 4.sınıf öğrencilerine ve okul velilerine yönelik olarak düzenlediği kitap okuma yarışması sonuçlandırılmış olup dereceye girenlere ödülleri ve katılım belgeleri  yapılan ödül töreni ile takdim edildi.

Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Orhan ÇETİN, ; ilköğretim çağındaki çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırarak algılama, muhakeme etme, yorumlama, sentez yapma becerilerini ve dilimizi inceliklerine göre kullanma yeteneklerini geliştirmek amacıyla bu organizasyonu yaptıklarını söyledi.

Ailemle Birlikte Okuyorum” Projesiyle çocuklara örnek olunarak, onlarla birlikte kitap okuyarak öğrenci, öğretmen ve veli bütünlüğünü sağladıklarını dile getirdi. Projeye katılan tüm öğrenci ve velilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

         4.sınıflar arasında yapılan yarışmada 1.olan 4-B sınıfı öğrencisi İrem Zeynep YILDIRIM’a Tablet ve Altın Madalya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet ALTINOK tarafından, 2.olan 4-B sınıfı öğrencisi Muhammed Fatih ÇAVUŞ’a Bisiklet ve Gümüş Madalya Mevlana Ortaokulu Müdürü Halis ERÇATIM tarafından, 3.lüğü paylaşan 4-F sınıfı öğrencisi Mahmut Sami ÖZKAN’a 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Sinan UMUCU tarafından ve 4-B sınıfı öğrencisi Şeyma ORAL’a MP4 Çalar ve  Bronz Madalya Dumlupınar İlkokulu Müdürü İbrahim SAY   tarafından takdim edildi.

Veliler arasında düzenlenmiş olan yarışmaya katılan tüm velilere de  katılım belgesi verildi.Yarışmada 1. Olan Azize KILINÇ,Esin DOKUZ,Eser KAHRAMAN,Hakan DEMİRBAŞ, Nurhayat ÇETİN ve Rümeysa ÖZKAN’a  ise plaket ve çeşitli hediyeler Okul Müdürü Orhan ÇETİN tarafından verildi.

Tören sonunda yarışmada başarı gösteren tüm öğrenci ve veliler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilişim