Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 9 Mayıs E-Twinning gününü keyifli bir program, sergi ve balon uçurma şenliği ile karşıladı.
Okul Müdürü Harun Kısacık desteğinde İngilizce Öğretmenleri Özlem Takalar ve Meliha Yılmazca hazırlanan Niğde’de ilk kez bu yıl kutlanan E-Twinning Gününde okul bünyesinde yürütülen projeler tanıtıldı.

Niğde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Halis Erçatım, Eğitim-Bir-Sen Niğde Başkanı Hasan Orhan ve E-Twinning Niğde İl Koordinatörü Tuğba Alagöz’ün de katıldığı programda İngilizce öğretmenleri Özlem Takalar ve Meliha Yılmaz tarafından yürütülen, Değerler Eğitimi Temalı Niğde 1. Eğitimde İyi Örnekler Konferansında 2.lik ödülüne layık görülen Gülümse Yarınlara E-Twinning projesinin de bulunduğu 6 proje hakkında bilgi verildi. Gülümse Yarınlara, Meslek Güneşim, İyilik Ağacım, Türkülerim Köklerim, Hayatımıza Yön Veren Kadınlar ve Don’t Be Silent, Talk to Me proje çıktılarının sergilendiği sergi açılışını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halis Erçatım, Eğitim-Bir Sen Niğde Başkanı Hasan Orhan ve Okul Müdür Başyardımcısı Hüseyin İşbaşar birlikte yaptılar. Anneler Gününe istinaden açılan Hayatımıza Yön Veren Kadınlar ve okul fotoğrafçılık kulübünün meslek lisesindeki eğitim faaliyetlerini göstermek için hazırladığı Meslek Güneşim sergileri öğrenci ve öğretmenlerden büyük ilgi gördü. E-Twinning projeleri ile zenginleşen öğrenme yaşantıları ile öğretmen ve öğrencilerin projelere katılma oranının önümüzdeki yıllarda artması bekleniyor.
 
Editör: TE Bilişim