Bor İlçemizin SBS şampiyonları Kaymakam Kemalettin Sakin’i makamında ziyaret ettiler.
8.Sınıf SBS sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 puan alan Fahri Kirt İlköğretim Okulu ve ilçemizin gururu öğrenciler M. Enes Toklu ile M. Numan Çam; Fahri Kirt İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Saltık ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Altınsoy eşliğinde Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin’i makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Kemalettin Sakin öğrencilere başarılarının ardındaki sırlarla ilgili sorular yöneltti. Öğrencilerde bu başarıyı düzenli ve disiplinli çalışarak elde ettiklerini anlattılar. Kaymakam Sakin, başarılı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Fahri Kirt İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Saltık, rehber öğretmenlerinin katkılarıyla öğrenciler için çalışma programları hazırladıklarını ve öğrencileri sene başında çalışma gruplarına ayırdıklarını söyledi. Bu çalışma programlarının haftalık dönütlerini aldıklarını ve düzenli deneme sınavı yaparak başarılı olduklarını ifade etti. Yine öğrencilerin motivesi için geziler ve yemekler tertip ettiklerini söyledi.
Kaymakam Kemalettin Sakin, Bor ilçesinin SBS başarısının her geçen yıl arttığını belirterek emeği geçen ilçe milli eğitim yönetimini, okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim