Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizden oluşan ve geliştirdikleri “Kızılelma” adlı elektromobil ile TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında düzenlenen “Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları” finalinde 25.000 TL değerindeki Teknik Tasarım Ödülü’nü kazanan Göktürk Takımı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar’ın misafiri oldu.

Takım Danışmanı Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yasemin Altuncu ve Araş. Gör. Rıza Erhan Akdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencilerimizin büyük bir azim ve özveri sonucunda elde ettikleri bu başarının heyacanını Göktürk Takımı ile paylaştıklarını ifade ederek “Öğrencilerimiz, pandemi koşullarına ve sayıca küçük bir ekip olmalarına rağmen etkin bir ekip çalışmasıyla önemli bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırmayı başardılar. Ülkemizin ve bölgemizin gelişmesinde söz sahibi olacak öğrencilerimizin eğitim-öğretim yolculuklarında her daim yanında olma gayreti içerisindeyiz. Bilgiyi üreten bir üniversite olarak inanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda da ulusal ve uluslararası platformlarda birçok başarıya sahip olacağız” dedi.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim