Niğde PTT Başmüdürlüğünce Dr. Sadık Ahmet İlkokulu'nda PTT tarafından bastırılan tebrik kartları dağıtıldı. Bunun yanında yine PTT tarafından her ay süreli olarak çıkarılan PTT Çocuk ve PTT Life dergilerinin dağıtılması sonucu öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Konu hakkında açıklama yapan Niğde PTT Başmüdürü Bedri Evran, 178 yıllık köklü şirket olan PTT'nin tüm dini ve milli bayramlar ve özel günlerde günün anlamına özel olarak tebrik kartları bastırdığını ve bunların ücretsiz olarak dağıtıldığını bildirdi.

Ayrıca PTT'nin eğitime ve geleceği olan çocuklara büyük önem verdiğini ve onların gelişimlerine katkıda bulunabilmek adına aylık olarak PTT Çocuk markasıyla süreli dergi çıkardığını, karne döneminde genel kültür bilgileri içeren Bilgi Çağına Notlar şeklinde kitap bastırdığını, öğrencilerin sosyal yönden gelişebilmeleri adına da PETTE adıyla bir marka oluşturarak zeka oyunları hazırladığını ve yine PETTE markasıyla bir tiyatro ekibi oluşturarak bütün yurdumuzda sevgili öğrencilerin hizmetinde olmaya devam ettiğini bildirdi.

Evran, gelecek nesillerin onların bir eseri olacağına yürekten inandığı öğretmenler ve en kıymetli varlıklar olan öğrenciler başta olmak üzere tüm milletimizin yeni yılını kutlayarak sözlerini bitirdi.
 
Editör: TE Bilişim