Polonya’dan Gelen Eğitimciler Ekinci’yi Ziyaret Etti.

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Polonya’dan gelen misafirleri Milli Eğitim Müdürü Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

 

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu Avrupa Birliği Comenius Çoklu Okul Ortaklığı Projesi kapsamında yürüttükleri “Where after here?” isimli projeleri ile Polonya’nın Glagow kentinden gelen öğretmen idareci ve öğrencileri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler.

 

Polonya’dan gelen misafirleri makamında kabul eden Ekinci, Polonya eğitim öğretim sistemi ile ilgili bilgiler aldı. Burada olmalarının verdiği memnuniyeti dile getiren Ekinci, “ Okullarımız tarafından yürütülen projeler kapsamında Niğde’miz dünyada birçok ülkeye tanıtılmış oluyor. Polonya’dan gelen misafirlerimizin de buradan aldıkları bilgileri kendi ülkelerine aktarmalarını diliyoruz. İlimiz genelinde yapılan projelerimize bakıldığında hemen hemen her projemizde Polonya’dan ortağımız var. Polonya’ya giden okullarımız da geri döndükleri zaman çok mutlu olduklarını ve aynı Türkler gibi misafirperver olduklarını dile getiriyorlar. Bu bizler için sevindirici bir durum. Gelen misafirlerimizin ilimizde hoş vakit geçirmelerini temenni ediyorum”  dedi.

 

Polonyalı ziyaretçiler Niğde insanının misafirperver olduğunu ve burada olmaktan mutlu olduklarını belirtti. Niğde’de proje çalışmaları kapsamında çeşitli faaliyetler gerçekleştireceklerini ve çalışmalarda bulunacaklarını ifade ettiler.

 

Ziyaret karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.













 

Editör: TE Bilişim