Azad Jammu ve Keşmir Üniversitesinde (University of Azad Jammu & Kashmir) öğretim elemanı olarak çalışırken, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından burs kazanarak Ömer Halisdemir Üniversitesinde doktora yapan öğrenci Ausnain Naveed yüksek not ortalaması yakalayarak eğitimini başarıyla tamamladı.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Doktora öğrencisi Ausnain Naveed bu başarısının ardından diplomasını Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ın elinden aldı.

Diploma töreninde Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar'a Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Barut, Doktora Danışmanı Prof. Dr. Saffet Ayasun ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Fatih Dilaver de eşlik etti.

Diploma töreninde açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, “Üniversitemizin kapısı tüm mezunlarımıza her zaman açıktır. Öğrencilerimiz, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini evleri gibi görebilir ve Ar-Ge amaçlı veya başka işbirlikleri için her zaman kapımızı çalabilirler. Öğrencimiz Ausnain Naveed’i de bulunduğu yerde üniversitemizin temsilcisi ve gönüllü elçisi olarak görüyorum. Kendisine akademik hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Doktorasını tamamlayarak Azad Jammu ve Keşmir Üniversitesinde öğretim üyesi olarak çalışmaya devam edecek olan Dr. Ausnain Naveed ise açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu uluslararası standartlardaki eğitim kalitesi ve fiziki imkanları sayesinde kendisini akademik anlamda geliştirdiğini ifade ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bir gönüllü elçisi olacağını sözlerine ekledi. Diploma töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yeşilgölcük ’ten Portekiz’e Uzanan Eğitim Köprüsü Yeşilgölcük ’ten Portekiz’e Uzanan Eğitim Köprüsü

Editör: TE Bilişim