Niğde kent merkezinde  sağlıklı trafik akışının düzenlenmesine yönelik araç parklarında Parkomat uygulamasını üstlenen Özyıldız Parkomat Limited Şirketi çalışan 28 personel için Niğde Belediye Meclis salonunda eğitim semineri düzenledi.

 


Özyıldız Parkomat Şirketi Muhasebe ve İdari İşler Sorumlusu Evrim Gündoğdu’nun koordinatörlüğünde yürütülen eğitim seminerini Bor Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Taşova verdi.

  

Şirketlerinin 1989 yılından itibaren Türkiye’nin çeşitli İl ve İlçelerinde Tarım, Sanayi, Otopark ve Parkomat işletmeciliği alanlarında ticari faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Özyıldız Parkomat Şirketi Muhasebe ve İdari İşler Sorumlusu Evrim Gündoğdu, Parkomat İşletmeciliğini Yap-İşlet ve İşletme şeklinde sürdürdüklerini, Yap-İşlet-Devret modeli ile sorumluluğunu üstlendikleri Elazığ Parkomat işletmesini başarılı bir şekilde kurup ilettikten sonra 3 yılın bitiminde Elazığ Belediyesine teslim ettiklerini vurguladı.

 


Fethiye Parkomat İşletmesini kurup işlettikten sonra 8 yılın sonunda Fethiye Belediyesine başarılı bir işletme devrettiklerini anlatan Evrim Gündoğdu, halen İşletmesini üstlenip devam eden Parkomat İşletmelerinin Niğde, Aydın, Çankırı, Edremit, Akçay İşletmeleri olduğunun altını çizdi.

 

 

Hem trafiği rahatlatmak, hem istihdam sağlayarak Niğde halkına hizmet vermekte olduklarını anlatan Özyıldız Parkomat Şirketi Muhasebe ve İdari İşler Sorumlusu Evrim Gündoğdu, bunun yanı sıra eğitimli ve kaliteli bir hizmet vermek için personellere eğitim seminerleri düzenlemekte olduklarını belirtti.

  

“Niğde halkımıza deneyimli kadromuz ile en iyi hizmeti vermek için buradayız” diyen Evrim Gündoğdu; “Niğde halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve şehir trafiğini rahatlatmak için insan odaklı hizmet sunmaktayız” şeklinde konuştu.

 

 Kurumlarında görevli personelin eğitimi amacıyla Niğde Belediye Meclis salonunda düzenlenen seminerde konuşan Gündoğdu, Kurumlarından yardımlarını esirgemeyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Zabıta Müdürü Bayram Özmen ile Haluk Korkmaz’ın yanı sıra Emniyet mensuplarına Özyıldız Parkomat Limited Şirketi adına teşekkür etti.





 

 

 

 

Editör: TE Bilişim