Niğde'de eğitim sahasının öncü kuruluşlarından olan Özel Niğde Final Temel Lisesi, Grand Hotel’de mezuniyet balosu düzenledi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda gecenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Hakan Aydın yaptı.

Yoğun ilgi ile karşılanan programda Okul Müdürü Hakan Aydın, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “ Bizler 1980’de beş derslikle yola çıkan bir kurumun elemanlarıyız. Temel hedefimiz sizleri ailelerinize, vatana, millete hayırlı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu süreç içerisinde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların hepsinde sizleri gözeterek sizler için daha iyisini nasıl yaparız endişesiyle hareket ettik. Ama zaman çok çabuk geçiyor. Bir yılın daha sonuna geldik. Sizi bekleyen bir yokuşu daha aştınız. Haziran ayının sonunda gireceğiniz sınavla inşallah hayatınızda yeni birer sayfa açacaksınız. Sizleri çok iyi yerlerde göreceğiz.” dedi. 

 Ardından Okul Müdürü Hakan Aydın, 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul birincisi Ahmet Veli Karacan'a hediyelerini takdim etti. Sonrasında bir veda konuşması yapan okul birincisi Ahmet Veli Karacan, mezuniyet kütüğüne adını çaktı.

Bayrak ve flama devir teslim töreni ile devam eden gecede Özel Niğde Final Temel Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Cihat Şener'in hazırlamış olduğu sinevizyon büyük beğeni topladı. Mezun olmanın haklı gururunu yaşayan öğrenciler, pasta kesiminin ardından çeşitli dans ve oyunlarla doyasıya eğlendiler.
 
 
Editör: TE Bilişim