Türkiye’de 2002 yılında 1,5-6 yaş grubuna eğitim veren ilk ve tek ‘Yetenek Geliştirme Programı Uygulayan Anaokulu’ olarak hizmet sunmaya başlayan Özel Neş’e Erberk Anaokulunun Niğde’de açılışı gerçekleştirilecek.

Psikolog Didem Kurt’un yatırımlarıyla Niğde İnönü Mahallesi Kartal Sokak Cullazoğlu Tripleksleri No:12 adresinde hizmet verecek olan Özel Neş’e Erberk Anaokulunun açılışı Neşe Erberk’in katılımıyla 7 Mart Cumartesi günü saat 13:00’de gerçekleştirilecek.

EĞİTİMİ CİDDİYE ALIYORUZ, NEŞEYLE UYGULUYORUZ

Özel Neş’e Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışının Neş’e Erbek Eğitim Kurumlarının Kurucusu Neşe Erberk’in katılımlarıyla yapılacağını belirten Psikolog Didem Kurt açılış törenine tüm Niğde halkını davet etti.

NİĞDE’YE NEŞE GELİYOR

Türkiye’de 2002 yılında 1,5-6 yaş grubuna eğitim veren ilk ve tek ‘Yetenek Geliştirme Programı Uygulayan Anaokulu’ olarak hizmet sunmaya başladığını belirten Kurt, “Okulumuz klasik anaokulu ezberci ve dayatmacı eğitim anlayışı kalıplarından çıkarak, çocukların doğuştan gelen ve zamanla yitirdiği yetenekleri erken çocukluk döneminde profesyonel eğitimciler desteği ile fak etmek, geliştirmek ve yönlendirmek hedefiyle kurulmuş olup sürekli değişim ve gelişim içerisinde çalışmalarına devem edecektir.

Okulumuzun en temel amacı; çocukların sevgi dolu güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, hayallerini ve isteklerini özgüvenle ifade edebilmeleri, kendisine ve çevresine duyarlı, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlamaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim