Niğde Özel İz Düşümü İlkokulu açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, İl milli Eğitim müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NESOB Başkanı Alim Yeşil, NİTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Özel İz Düşümü Okulu Yönetim kurulu başkanı Şerafettin Ayduğan; “ Bizler İlk İz Eğitim Kurumları olarak Niğde’mizin eğitim ordusuna güç katmak, ilimizin eğitim seviyesini daha da ileriye taşımak ve katkıda bulunmak amacıyla yola çıktık. Bizler ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi bağlarımızı güçlendirerek her hangi bir sorunla karşılaştığında sorunları çözmek için çabalayan bir nesil yetiştirmeyi hedefledik. Bizler yarının devlet idarecilerini , eğitimcilerini, doktorlarını ve mühendislerini ve daha da önemlisi vatanını bayrağını seven Türkiye sevdalısı milli ve manevi duyguları kuvvetli nesilleri yetiştirmeyi hedefledik” dedi.

Yarınımızı emanet edeceğimiz yavrularımızın bu nezih mekanlarda yetişmesi için ilk iz eğitim kurumları olarak dinamik kadromuzla var gücümüzle gayret edeceğiz diyen Ayduğan; “ bize okulumuzun açılmasına aklen, fikren ve manevin desteklerini esirgemeyen kurum amirlerimize , dost ve arkadaşlarımıza şahsım ve okul kadromuz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Edilen dua sonrası açılış kurdelesini kesen Niğde Protokol üyeleri okul içerisinde gezerek okul hakkında bilgiler aldılar ve eğitime kattıkları katkılarından dolayı Özel İz Düşümü Okulu sahiplerine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim