Ömer Halisdemir Üniversitesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılına 27 bini aşkın öğrenci ile başladı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında özellikle yeni açılan fakülte ve bölüm/programlarla 6.566 yeni öğrenci Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesine katıldı.

Başarılı ve güçlü bir yükseköğretim kurumu olarak her geçen gün kalitesini arttıran Ömer Halisdemir Üniversitesi, 10 Fakülte, 1 Devlet Konservatuvarı, 3 Enstitü, 3 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve 4 Bölüm Başkanlığı ile kapasitesini artırmaya kararlılıkla devam ediyor. Bu çerçevede 6.566 yeni öğrenci üniversite ailesine dahil oldu.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm öğrencilere başarılı bir eğitim yılı dileyen Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür; “Üniversitemiz her geçen yıl daha da büyüyor, 6 bin üzeri yeni kayıt yaptıran öğrencimiz var, kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyor, hem üniversitemize hem de Niğde’ye hoş geldiniz diyorum” dedi.

Öğrenci sayısıyla birlikte başarının da artmasının önemli bir adım olduğunu söyleyen Rektör Görür konuşmasını; “Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak kalite ve başarının artması için tüm altyapımız mevcut ve eksiksiz bir şekilde hizmete sunulmuştur” diye sürdürdü.

Topluma faydalı, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrenciler yetiştirmenin de önemine dikkat çeken Rektör Görür: “onlara bu ülkenin hangi zorluklardan geçerek var olduğunu öğretmek en büyük görevimizdir” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim