Eğitim-öğretim yılı başında okulu kendi imkanlarıyla baştan sona tadilattan geçiren ve yaptığı güzel uygulamalarla dikkati çeken Kızılca Atatürk İlköğretim Okulu idarecileri ilimizde bir ilke daha imza attılar.
 
Bor Kızılca Atatürk İlköğretim Okulu, okullarına maddi ve manevi yardımlarını esirgeyemen, iyi veli modeli olarak tanıtabileceği on veliye teşekkür belgesi verdi. 
Okul müdürlüğünce yapılan açıklamada; "Çocuk yetiştirme konusundaki becerisini ve olumlu aile kültürünü çocuğuna yansıtan dolayısıyla öğrencisinin derste çaba göstermesini, arkadaşlarıyla olumlu iletişim kurmasını, öğretmenlerine saygılı olmayı, dürüstlüğü, kişisel ve toplumsal hak ve sorumlulukları konusunda hassasiyetli öğrenci yetiştirmemize yardımcı olan aynı zamanda mutlu, güçlü,büyük bir aile olan okulumuzun birer parçası olan velilerimizi onure etmek adına müdürlüğümüzce öğretmenlerimiz tarafından belirlenen on velimize teşekkür belgesi düzenlenerek kendilerine verilmiştir."denildi.
Bu onure etme işini gelenek haline getirmeyi düşündüklerini dile getiren Okul Müdürü Ahmet Sayar, "Velilerimiz bu durumu çok hak ediyorlar. Emeklerinin karşılığı bununla ödenmez,öğrencilerimizin başarı sağlamasıyla ödenir, biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim