Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte Niğde Anadolu Lisesini, Kemal Aydoğan İlk ve Ortaokulunu, Sakarya Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Okullarımızı ziyaret ediyoruz. Öğretmenlerimizin ve okulumuzun istek ve şikayetleri varsa onları dinliyoruz. Hal hatır sormak muhabbet etmek, Belediyemizden ve bizden istek ve arzuları olup olmadığını ziyaretlerimiz esnasında öğretmenlerimizden dinliyoruz" dedi.

 

Kuran Kursu kursiyerlerinden teşekkür

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan öğle namazını Emine Hatun Caminde kıldıktan sonra, Emine Hatun Camii Kuran Kursunu da ziyaret ederek Kuran kursunun ihtiyacı olan projeksiyon cihazını kursiyerlere hediye etti. Kursiyerler ve kurs hocaları duyarlı davranışından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür etti

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlk ve Ortaokulu eğitimcileri ile bir araya geldi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretleri kapsamında okulları da ziyaret ederek öğretmenlerin ve öğrencilerinde istek ve şikayetlerini dinlemeye devam ediyor. Niğde için yapılabilecek hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Öğretmenlik kutsal bir meslek. Önemli bir meslek, zor bir meslek. Böyle önemli bir görevi öğretmenlerimiz yerine getiriyor. Bu görevinizi yerine layığı ile getirdiklerinden dolayı biz öğretmenlerimizi kutlarız, tebrik ederiz. İnsanımızı, çocuklarımızı eğitmek en önemli görev. Toplumumuz eğitimi ile ölçülmeye başlandı artık. Bu eğitimleri de çocuklarımız gençlerimiz öğretmenlerimiz vasıtası ile alıyorlar. Öğretmenlerimizden ne kadar övgü ile söz etsek azdır" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim