Erzurum Yaşam Boyu Eğitimi Destekleme Derneği, Akademi Danışmanlık İş birliği ile Niğde ’de Öğretmenlere Zeka Oyunları, Drama 1. Kur, Öğrenci Koçluğu ve Arduıno Eğitimi Niğde merkez, Bor ve Ulukışla’da 26-27 Ocak’ta drama 1.kur, zeka oyunları, öğrenci koçluğu ve arduino eğitimi verilecek.
 
Merkezi Ankara'da bulunan Akademi Eğitim Danışmanlık 26-27 Ocak’ta Niğde’de Drama 1. Kur, Zeka Oyunları,Öğrenci Koçluğu ve Arduıno Eğitimi gerçekleştirecek. Eğitimde, çocukların öğrenirken eğlenmesi; eğlenirken öğrenmesi ve eğitim-öğretim ortamına aktif bir şekilde katılması için eğitimcilerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.Akademi Eğitim Danışmanlık Ankara'da yapacağı etkinliğe katılacak öğretmenler bu eğitimle hem çok eğlenecek hemde öğrenecekleri yöntem ve tekniklerle sınıf içerisinde ders verimliliğini artıracaklar. 
 
Eğitim bir değişim ve dönüşümdür. Modern dünyanın insanları olarak, sizler gibi bizler de, sürekli eğitimin kalite standartları açısından son derece gerekli olduğunu düşünüyoruz. Son on beş yıl içeresinde eğitim öğretim alanında yapılan yatırımlar bu sürece hem nitelik hem nicelik açısından son derece olumlu katkı sağlamıştır.

Devlet ve milletimizin fedakârca yapmış oldukları bu katkıları taçlandırmak ve hem yurtiçinde hem uluslararası sahada layık olduğumuz konuma gelebilmek adına son altı yıl içerisinde 7.500’den fazla öğretmen/eğitmen ve kişisel gelişimi sevenlere inovatif eğitimler gerçekleştirdik. Drama, Zekâ Oyunları, Mental Aritmetik, Oyun Terapisi, Robotik, Montessori, Proje Yazarlığı, Öğretmen Liderliği, Hafıza Eğitimi, Hızlı Okuma, Müzikart, Arduino, Python , Öğrenci Koçluğu, Çocuk Testleri, Konuşma Terapisi, İletişim, İkna Teknikleri, Takım/Ekip Çalışması, Motivasyon, Öfke Kontrolü, Problem Çözme vb. eğitimlerimize katılan öğretmenlerimizden çok güzel geri dönüşler almaktayız.

Eğitimlerimiz, daha önce Ankara (5 eğitim), İstanbul (9), İzmir (9), Elazığ (3), Iğdır(2 eğitim), Aydın, İzmit, Van, Adıyaman(9 eğitim) Antalya, Aydın/Kuşadası (3 eğitim- Yaz Kampı), Aydın/Didim(1 Yaz Kampı), Bodrum/Turgutreis (2 Yaz Kampı), Uşak, Çanakkale(2), Gaziantep, Diyarbakır(5), Malatya, Kayseri, , Erzurum (10), Samsun(9), Ağrı(11), Trabzon, Şanlıurfa, Adana, Kütahya(3) , Hatay(4), Erzincan(3), Mardin(2),Batman (2), Konya(3), Sivas, Kırşehir illerinde başarıyla uygulanmıştır.

Bu amaçla bünyenizde görev yapan tüm öğretmen/eğitmen, idareci, yönetici asistanı, sekreter ve kişisel gelişimi seven kişiler için 26-27 Ocak tarihlerinde Niğde – Merkez, Ulukışla ve Bor’da Drama 1. Kur, Öğrenci Koçluğu, Zeka Oyunları ve Arduino Eğitimi, Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Yaşam Boyu Eğitimi Destekleme Derneği işbirliği ile gerçekleştirilecektir. Kurs bitiminde katılımcılara ISO 9001 / TÜRKAK(Türk Akreditasyon Kurumu) / IAF / JAS-ANZ / IQR Onaylı Sertifika verilecektir. Eğitimler gönüllülük esasına dayalıdır. Niğde'de yoğun ilgi uyandıran bu eğitim sonunda katılımcılara Uluslararası Geçerli Sertifikaları verilecektir.

Eğitim Hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler 0532 132 30 07 ve 0312 569 05 55 telefon numaralarından yetkililerle görüşebilirler. 



 
 
Editör: TE Bilişim