Bugün Öğretmenler günü olması nedeniyle Altunhisar  ilçemizde , diğer il ve ilçelerde yapıldığı gibi öğretmenler günü etkinliği düzenlendi.

 

Bütün Öğretmenlerin  gün boyunca görevli  izinli sayıldığı kutlama gününe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR’ın  refakatında  adaylığı kaldırılan stajyer öğretmenlerin Atatürk anıtına  çelenk  koyma programı ile başladı. Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının ardındar öğretmenler toplu bir şekilde  programın yapılacağı Belediye düğün salonuna geçti.

 

Kaymakam Sayın Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ ve protokol ekibinin yerini almasıyla başlayan programın açılış konuşması İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafında yapıldı. Sunucu Burcu KARATAŞ Protokol üyelerini selamlama konuşmaları yapmak üzere sırasıyla kürsüye davet etti. Konuşmaları esnasında ve sonrasında sponsorluğunu  Altunhisar Kaymakamlığının  yaptığı Niğde’nin meşhur pastanelerinden birinin öğretmenlerimize  ikramları devam etti. Öğretmenlerin konuşmalarından çekilen Altunhisar’da öğretmen olmak videosu (yukarıdaki video) öğretmenler tarafında ilgiyle izlendi.

 

Milli Eğitim müdürlüğünün Öğretmen günü anısına hazırlattığı ve program  sırasında verdiği çini porselen tabak üzerine kaligrafik isim yazılı tabak hediyesi öğretmenler tarafından çok beğenildi. Altunhisar’da  görevli müzik  öğretmenlerinin verdiği konser ve çaldıkları oyun havaları ile öğretmenler gönüllerine göre eğlenme fırsatı  buldu.

 VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim