Niğde Eğitim Sen üyesi bir grup sendika üyesi 24 Kasım Öğretmenler Gününde Niğde Hükümet Meydanında basın açıklaması yaptı ve ardından Bakan Nimet Çubukçu’ya taleplerini içeren kart gönderdiler.
 
Niğde Eğitim Sen in çağrısıyla bir araya gelen öğretmenler ve eğitim emekçileri saat 16.00 da Eğitim Sen Niğde Şube binasından hareketle ve sloganlar eşliğinde “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü protesto eden sloganlar eşliğinde Niğde Hükümet Meydanına yürüdüler.
 
Soğuk havaya aldırış etmeden başkan Göksel Rıza Özkan’ın okuduğu basın açıklamasını sloganlarla destekleyerek, Basın açıklamasının ardından Niğde Posta Telgraf Müdürlüğüne yürüyerek taleplerini içeren “tebrik kart”larını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçuya gönderdiler.
Niğde Eğitim Sen Başkanı Göksel Rıza Özkan “ülkemizi yöneten siyasi iktidarlardan 24 Kasımlar da hamasi nutuk dinlemekten bıktıklarını, eğitim emekçilerinin biriken sorunlarına bütünlüklü çözüm beklediklerini” ifade ederek “eyleme katılan mücadele arkadaşlarıma ve destek veren emek dostlarına teşekkür ederim” dedi. Eylem olaysız bir biçimde sona erdi.
Editör: TE Bilişim