Altunhisar Barbaros İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sibel FİLİKÇİ rehberliğinde örnek bir projeye imza attılar.

Öğrenciler Örnek Bir Projeye İmza Attılar
Altunhisar Barbaros İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sibel Filikçi, rehberliğinde örnek bir projeye imza attılar.

Altunhisar'da bulunan bir okulda, minik öğrenciler öğretmenlerinin de yardımıyla atık malzemelerden kıyafetler tasarladılar.

Atık malzemelerden kıyafet tasarlayan İlkokul 2.ci sınıfı öğrencileri örnek bir proje ye imza atarak atık maddelerden farklı elbiseler tasarladılar. Öğrenciler, tasarladıkları kıyafetleri okul arkadaşlarına düzenlenen defile ile sergilediler.Defile büyük ilgi topladı.

Bir çoğumuzun gözünde ya da çöp gibi görünen malzemelerden çeşitli giyecekler yapmayı başardılar. Birinci ikinci ve üçüncü olan öğrencilere madalya ve hediye ile yarışmaya katılan tüm öğrenciler ise çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Okul müdürü Hüseyin Özdere; başta öğrenciler olmak üzere, sınıf öğretmeni Sibel Filikçi'ye, jüri üyeliği yapan Murat Atlı, Adem Bektaş ve Onur Yılmaz'a ayrı ayrı teşekkür etti.


 
Editör: TE Bilişim