Niğde ODTÜ Koleji Yüzmede 12 Altın, 5 Gümüş, 6 Bronz Madalya olmak üzere toplam 23 madalya kazandı.

 

 

Okullar arası yüzme müsabakalarında Niğde ODTÜ Koleji öğrencileri farklı stillerde toplam 12 altın, 5 gümüş, 6 bronz madalya alarak önemli bir başarıya imza attılar. Niğde’de olimpik havuzun açılmasıyla birlikte yaygınlaşmaya başlayan yüzme yarışmalarında,  ODTÜ Koleji’nden 7 öğrenci toplam 23 madalya almaya hak kazandı.

 

Okul Müdürü Aydın Akbaş öğrencilerinin yüzme dalındaki başarılarından dolayı  şu ifadeleri kullandı:

 

“Geçen yıl başladığımız yüzme çalışmalarını bu yıl hızlandırarak devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz hafta düzenlenen okullar arası yüzme müsabakalarında 7 öğrencimiz çeşitli stillerde 12 altın, 5 gümüş, 6 bronz madalya kazanarak bizleri çok mutlu ettiler. Öğrencilerimizden Onur Bacaksız 5 altın madalya, Umut Demircan 3 altın-1 gümüş madalya, Ahmet Okyay 3 altın-1 gümüş madalya, Batu Çalapkulu 1 altın-2 gümüş madalya, Kaan Aslantürk 1 gümüş-2 bronz madalya, Beyza Baykal 2 bronz madalya, Eren Diler 2 bronz madalya kazanmışlardır.

 

Sistemli ve istikrarlı çalışmanın sonucunda elde edilen bu başarı öğrencilerimizin spora olan ilgisini artıracak, diğer öğrencilerimizi de bu tür faaliyetlere katılma yönünde teşvik edecektir. Bu başarıyı elde eden öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerini, ailelerini tebrik eder, bölge müsabakalarında Niğde’yi temsil edecek öğrencilerimizin başarılarını sürdürmelerini dilerim.”dedi. 


Editör: TE Bilişim