ODTÜ Koleji, 9-10 Mayıs tarihlerinde İl Kültür Merkezi Fuaye Salonunda görsel sanatlar sergisi düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sergi açılışını Adalet Komisyonu Mustafa ÖZTÜRK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel KOÇ, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Metin KÜÇÜK ve ODTÜ Koleji Müdürü Aydın AKBAŞ birlikte yaptılar.

 

Okul Müdürü Aydın AKBAŞ sergi ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Okul olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz sanatsal etkinliklerden biri olan Görsel Sanatlar Sergimizde bu yıl Anasınıfından 8. Sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimizin çalışmaları yer almıştır. Sergide suluboya çalışmaları,  guaj boya çalışmaları, pastel boya çalışmaları, tuval üzerine akrilik, mozaik çalışması, el becerisine dayalı atık malzemelerle ürün oluşturma,  kağıt, plastik gibi atık malzemelerle düzen kuşağı çalışmaları, günlük yaşamımızda karşılaştığımız sorunlara çözüm üretebilecek tasarımlar yer almıştır. Öğretmeninden personeline, öğrencisinden velisine serginin hazırlanmasında çok büyük gayret gösteren tüm ODTÜ Koleji ailesine şükranlarımı sunuyorum.

 

 

Resim Öğretmeni Havva Eriş ise şunları ifade etti:  “Uzun süren azimli ve özverili bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan etkinliğimizde karışık teknik kullanılarak öğrencilerimizin görsel ve uzamsal zeka gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanmıştır. Sergimizde tamamı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim, tuval, elişi çalışması ve tasarım olmak üzere toplamda yaklaşık 650 ürün yer almıştır. 



Editör: TE Bilişim