Niğde ODTÜ Koleji  14. Bilim Şenliği yoğun katılım ile yapıldı.

 FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Öğretmenevi Bahçesinde 14. Bilim Şenliğini düzenledi. Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen şenliğin açılışını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Erdoğan Özegen, Yasar Ataç ve Vedat Bayram birlikte yaptılar. Şenliğe ayrıca CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şenel, çok sayıda bürokrat, okul yöneticisi, öğretmen, veli, öğrenci ve vatandaş katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç yaptı.

Okul Müdürü Aydın Akbaş 14. kez düzenledikleri Bilim Şenliği etkinliği ile ilgili bilgi verdi.

“Öğrencilerimizin bilime, bilimsel olaylara ilgilerini artırmak, derslerde öğrendikleri bilgileri günlük yaşamla ilişkilendirmek amacıyla 14 yıldır aralıksız olarak Bilim Şenliği etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Şenliğimizde Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe ve İngilizce branşlarında öğrencilerimizin hazırladığı toplam 88 proje yer aldı. Birbirinden ilginç projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Her yıl düzenlenen etkinliğimiz bu yıl da büyük ilgi görmüş, bahar ayında şehir merkezinde halkın yoğun katılımıyla adına yakışır şekilde tam bir şenlik havasında geçmiştir.

Etkinliğimizin açılışını yapan ve katılım sağlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Haluk İpek’e, Niğde Valisi Sayın Necmeddin Kılıç’a, Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan’a ve diğer protokol üyelerine teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliğimize katılan okul yöneticisi, öğretmen, veli, öğrenci ve vatandaşlara, etkinliğin gerçekleşmesinde büyük uğraşları olan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, çalışanlarımıza, desteğini esirgemeyen velilerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız. Ayrıca bu etkinliğimizin Niğde Öğretmenevi’nde yapılmasına öncülük eden Niğde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim Yaşar ve Öğretmenevi Müdürü Sayın Mustafa Vural’a da teşekkür ederiz.”

 

http://www.borhaber.net/egitim/odtu-koleji-14-bilim-senligine-yogun-ilgi-h16772.html

Posted by Bor Haber on 17 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim