Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanlığı, Niğde Üniversitesi'ni kazanmış olan öğrencileri ve ailelerini karşılayarak her yıl olduğu gibi bu yılda ev sahipliğini üstleniyor.


Niğde Ülkü Ocakları, Niğde Otogarı da dahil olmak üzere Niğde içerisinde şehir dışından şehrimize gelmiş olan Üniversite adaylarını ve ailelerini karşılayarak Niğde'yi tanıtan, Niğde'ye ulaşımın sağlanabileceği yolları anlatan mini kent rehberi takdim ediyor. Aynı zamanda bu kent rehberi içerisinde sorunlarınızı çözmek için Niğde Ülkü Ocakları birimleri tarafından oluşturulmuş koordinasyon ekibinin de numaraları bulunuyor.


Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus KIZIL tarafından yapılan açıklama da:
"Biz Niğde Ülkü Ocakları olarak Niğde'mize Üniversiteye kayıt yaptırmak için gelen misafirlerimize yardımcı olmak amacıyla her yıl yaptığımız gibi bu yılda Niğde'mizi tanıtan mini kent rehberi oluşturduk. Başka kuruluşların gerçekleştiremedikleri ve öğrencileri bir maddi gelir olarak gördükleri vaatlerine karşın misafirlerimizi bir ev sahibi olarak karşılıyor ve sorunlarına derman olmaya çalışıyoruz. Türk gençliğinin en çok teveccüh ettiği kuruluş olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin dertlerini dinlemek, onlara yol göstermek ve geleceklerine güvenle bakmalarını sağlamak en öncelikli hedeflerimizdendir. Şartlar ne olursa olsun Türk Gençliğinin sağlam temeller üzerinde yetişmesini sağlamak için biz var gücümüzle çalışmaktayız. Yeri geldiğinde bir simidi bölüşür karnımızı doyurur, yeri geldiğinde bir ceketi sırayla giyer ısınırız. Yeter ki Türk Gençliği, Türk Milletine yaraşır bir şekilde yetişsin."

Ülkü Ocakları Her Yerde !

Niğde Ülkü Ocakları kayıt dönemi boyunca kayıt yaptıracak öğrencilere ve ailelerine yardımcı olmak için çalışmalarını devam ettirecek"dedi. 


Editör: TE Bilişim