Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden Temel Eğitime Destek Programı
 
Niğde Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) bünyesinde “Temel Eğitime Destek Programı” açıldı.
İlk ve Orta Öğretim seviyesindeki öğrencilerin okul çalışmalarına destek olmak, sosyal becerilerini geliştirmek ayrıca öğrencilerin ders çalışma ve ödev yapmalarında yardımcı olmak amacıyla düzenlenen program sabah ve öğlen gruplarından oluşuyor.
 
Ulaşım kolaylığı, konfor ve fiziki kapasite olarak Niğde de bir ilk olma özelliğine sahip olan Sürekli Eğitim Merkezi’nde, öğrencilerin ders çalışabilecekleri derslikler, dinlenme ve oyun odaları, yemek odası, kıyafet odası ve merkezimizin de içinde bulunduğu oyun bahçesi bulunuyor.
 
“Temel Eğitime Destek Programı”nın  içeriğinde; ödev yaptırımı ve okul derslerine hazırlık, değerler eğitimi, kitap okuma, yabancı dil eğitimi, sanat etkinlikleri, hikâye vakti, ders takviyeleri, spor etkinlikleri, eğitimde güncel konular, drama çalışmaları, insan ilişkileri ve iletişim gibi etkinlikler bulunuyor.
Program Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanlarının gözetiminde, eğitim fakültesi öğrencilerinin katkılarıyla yürütülüyor.


Editör: TE Bilişim