Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) Netcad Kampus kapsamında "Sertifikalı Eğitim Programları" düzenledi.


Niğde Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Bölümü öğrencilerine yönelik 29-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Netcad Anamodül&Netsurf Sertifikalı Eğitim Programı yapıldı. Eğitim süresinin 18 saat olduğu ve 30 öğrencinin katıldığı Sertifikalı Eğitim Programını Netcad Teknik Destek ve Eğitim Uzmanı Onur Kahraman verdi.


Türkiye ölçeğinde kamu kurumları, belediyeler, özel sektör, üniversiteler ve meslek odalarında 'Mühendislik Bilimleri' konularında üst düzey kalite ve standartlarda profesyonel eğitim hizmeti sunmayı amaç edinen Netcad eğitimleri, her meslek grubu için ayrı ayrı ve sektöre yönelik olarak hazırlanmış olan veri setleri ve proje süreçleri üzerinden gerçekleştiriliyor.


Ayrıca Netcad Kampus kapsamında uygulanan her eğitim programı ile proje süreçleri, her meslek disiplininin gerektirdiği çalışma ölçeği, mevzuatları ve gereksinimleri kapsamında teorik ve uygulamalı olarak baştan sona gerçekleştiriliyor. Program ile katılımcıların, eğitim süreçlerindeki kazanımlarını kendi işlerine bütünleşmiş edebilmesi, karmaşık ilişkiler kurulması ve çözüm üretebilen sertifikalı uzmanlar yetiştirilmesi hedefleniyor.



Editör: TE Bilişim