NÜSEM 3. Dönem Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Sona Erdi

 

Niğde Üniversitesi  Eğitim Merkezi NÜSEM tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının belirlediği esaslar çerçevesinde yürütülmeye başlanan “Aile Danışmanlığı ve Aile Danışmanlığı Meslek Elemanı” sertifika programının 3.  Dönemi sona erdi.

 

Eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, Aile Danışma Merkezleri Yönetmeliğinde belirtilen Aile Danışmanı olarak çalışabilmek için gerekli olan en az 300 saati teorik ve en az 30 saati süper vizyon eşliğinde olmak üzere 150 saati uygulamalı, toplam da 450 saatlik programı başarıyla tamamladı.

 

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Yasemin Yavuzer’ in koordinatörlüğünde üniversitemizin değişik bölümlerinden öğretim üyeleri başta olmak üzere Erciyes Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden öğretim üyelerinin desteği ile yürütülen programın her üç dönemine katılan 44’ü bayan, 12’si erkek olmak üzere toplamda 56 kursiyere sertifikaları verilmeye başlandı.

 

 

Editör: TE Bilişim