Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi rektörlüklerine rektör ataması gerçekleşti. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bazı atamalar gerçekleştirildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hasan Uslu atandı. Atamaların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

NÖHÜ REKTÖRÜ PROF. DR HASAN USLU KİMDİR?

Prof. Dr. Hasan Uslu, 2020 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde MYO/Yüksekokul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2018-2019 yılları arasında İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Rektör yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2016 ve 2018 yılları arasında İstanbul Esenyurt Üniversitesinde MYO/Yüksekokul Müdürü olarak çalışmıştır. 2016-2017 yıllarında da aynı üniversitede Dekan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2017-2018 yıllarında İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Aynı yıllarda aynı üniversiteye Dekan olarak gelmiştir. 2010-2012 yıllarında da Beykent Üniversitesi'ne Bölüm Başkan Yardımcısı olarak gelmiştir. 5 Ekim 2021 tarihli Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ne rektör olarak atanmıştır

Hacı Zekiye Arslan Lisesinde Kariyer Günleri Hacı Zekiye Arslan Lisesinde Kariyer Günleri

Editör: TE Bilişim