Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde BAP Yönergesi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde BAP Yönergesi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümlerine öğrenci alınacak.

Üniversite Rektörlüğünün Beslenme ve Diyetetik ile İngilizce Öğretmenliği Bölümlerine yönelik olarak yapılan öğrenci alınması konusundaki teklifi Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenerek kabul edildi. Buna göre; 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne 40 ve Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümüne ise 60 öğrenci alınması kararlaştırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrenciler tarafından tercih edilen yeni birim, bölüm ve programları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne kazandırmaya gayret ettiklerini, açılan bölümlerin fiziki, teknik ve beşeri sermaye açısından altyapısını hazır hale getirilerek öğrenci alımlarının başlamasına çalıştıklarını ve bu bağlamda, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile İngilizce Öğretmenliği Bölümünün yeni eğitim öğretim yılında öğrenci alacak olmasının kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar bu kararın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamalarını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim