Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi , Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ve Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği ile protokoller imzaladı.

Protokoller, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği adına İl Temsilcisi Adnan Özer ve Memur-Sen Niğde İl Temsilciliği adına ise İl Temsilcisi Hasan Orhan tarafından imzalandı.

İşbirliğinin usul ve esaslarının da belirlenmiş olduğu protokoller ile sendika üyelerinin meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yönelik lisansüstü eğitim almaları amaçlanıyor.

Protokoller çerçevesinde, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yürütülen II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için Kamu-Sen ve Memur-Sen üyelerine, her eğitim-öğretim yılı başında belirlenen eğitim ücretlerinde, kayıt yaptıracak üye sayıları ile bağıntılı olarak indirim yapılacak. Kayıt yaptıran sendika üyesi sayısı 10 kişiye kadar olan programlar için %5, 20 kişiye kadar olanlar için %10, 30 kişiye kadar olanlar için %15 ve 40 kişiye kadar ve üzeri kayıt yaptıran üyeler için %20 indirim uygulanacak.

Editör: TE Bilişim