Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Gençlik Topluluğu’nun yürüttüğü “Bir Gençlik Dirilmeyi Bekliyor” projesi 21 Ekim 2018 tarihinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen proje desteklerinden birini almaya hak kazandı.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2018/1 Genel Çağrı tarafından desteklenen ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Gençlik Topluluğu tarafından yürütülen, “Bir Gençlik Dirilmeyi Bekliyor” adlı projenin açılış toplantısı üniversitede  yapıldı.

Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Proje Koordinatörü Ülkü Çabucak’ın proje tanıtımı yapmasıyla başladı. Açılışa, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Gençlik Merkezi Müdürleri Turan Sayın ve İlker Ötgünlü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Gönüllü Gençlik Topluluğu ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Erasmus Plus Kulübü katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, “ Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm öğrencilerimize destek vermeye çalışıyoruz, onları üniversitemize, toplumumuza faydalı işlerinde sürekli destekliyoruz. Öğrencilerimize bir tavsiyede bulunmak istiyorum: Sadece diplomalarının olması yetmez, onların eğitim gördükleri alanlarda çalışarak kendilerini görmeleri gerekiyor. Eksik yönlerini ne kadar çabuk fark ederlerse öğrenciler için o kadar iyi olacaktır. İçinde bulunduğumuz dönemde iş hayatı bunu gerektiriyor” ifadelerine yer verdi.
 
Editör: TE Bilişim