Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) il genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, SBS’de Niğde’nin gururu olan öğrencileri tebrik ederek, “Öğrencilerimiz bizlerin, anne ve babaların yüz akı, geleceğin Türkiyesinin yön vericileri olacaktır” diye konuştu.


SBS’de ilk dörde giren ve 500 tam puan alan şampiyon öğrencilerle Fertek Çamlık Restaurant’ın sponsorluğundaki öğle yemeğinde bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Müdür Yardımcısı M. Ali Durak, öğrencilerle hoş bir sohbet yaptı.  

Öğrencileri başarılı ve başarısız olarak ayırmadıklarını belirten Ekinci, her çocuğun başarılı bir alanı olduğunu söyledi. Veli, öğretmen ve öğrencilerin zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek tercih döneminde öğrencilerden dikkatli olmalarını istedi.

Konuşmaların ardından Seviye Belirleme Sınavı’nda derece yapan Halil Er, Büşra Ballı, Yaşar Sinan Erdem, Defne Akyol ve Feyiz Koçoğlu’nu tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Ekinci, öğrencileri çeyrek altınla ödüllendirdi.

 

Editör: TE Bilişim