Anlam Eğitim Kurumlarının 3. okulu olan Niğde Anlam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kahvaltılı Tanışma toplantısı düzenledi.

Haber - Kamera : Hüseyin Yıldız


Anlam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu BaşkanıÂdem Yürekli ; “Kurumumuz eğitim hizmetlerine Ankara'dan sonra Niğde'de bu yıl açılan okulu ile devam etmektedir. Okulumuzun açılışında bizlere her türlü desteği veren, Milletvekilimiz Alparslan Kavaklıoğlu’na, Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinciye ve memleketimize yatırım geliyor diye hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Niğde ve Bor esnafına teşekkür ederiz” dedi.


 
Tecrübeli ve nitelikli eğitim kadrosuyla Özel Niğde Anlam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ailesi olarak bizler, öğrencilerimizi sağlıklı ve çağımızın gereklerine uygun eğitim ortamlarında en güzel şekilde yetiştirerek ülkemize hizmete hazır hale gelmek için her türlü gayreti göstermekteyiz diyen anlam eğitim kurumlan Yönetim Kurulu BaşkanıAdem Yürekli ; “Gençlerimizin anlam eğitim kurumlarında alacakları eğitimin her sürecini ayrı ayrı ve titizlikle planlıyoruz. Öğrencilerimizin derslerini severek, keyifle dinlemeleri ve ek çalışmalara katılmaları için düzenlemeler yapıyoruz. Gerek hemşirelik gerekse ATT atölyelerimizi etkin bir şekilde kullanıyoruz. Sosyal ve kültürel gelişimleri için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Biz, gençlerimizin bir yandan mesleki yaşamlarında diğer yandan sosyal yaşamlarında başarılı olmalarını istiyoruz. Gençlerimizin okulumuzdan mezun olup iş yaşamına katıldıklarında gerek mesleki becerisi gerekse yaşam tarzıyla seçkin, fark edilebilir, saygın bir konumda olmalarını istiyoruz. Bütün eğitim felsefemiz, bu ideal üzerinde şekillenmiştir” diye konuştu



Yürekli; “Ayrıca, öğrencilerimizi, ülkemizde sürekli gelişme alanı gösteren sağlık sektörünün hızını yakalayan, sektörün ihtiyacını karşılayan, işini ve insanlığı seven sağlık çalışanları olarak görmek ve buna göre eğitmek en büyük amacımızdır. Sağlıklı bir toplumun sağlıklı bireylerden oluşacağı gerçeğini biliyoruz. Her şey anlam'lı bir gelecek için, sloganıyla çıktığımız bu yola Niğde'ye açacağımız yeni eğitim kurumlarıyla devam edeceğiz” diye konuştu.



















Editör: TE Bilişim