Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Niğdeli Abdullah Durak öğrencilerle bir araya geldi. Durak, Kemal Aydoğan ilkokulunu ziyaret etti.  Ziyarette öğrencilerle buluşan Niğde’yi Süper Ligde temsil eden Durak,  minik öğrencilere spor yapmanın önemini anlattı.  Çocukların meraklı sorularını da cevaplayan Durak,  futbol oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

ABDULLAH DURAK’IN KULÜP KARİYERİ
Abdullah Durak, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında Kemerhisar Belediyespor'da başladı. Aynı yıl içinde Niğde Belediyespor'a transfer oldu. Niğde Belediyespor’da iki sene forma forma giydikten sonra 2005 yılında Kayserispor’un alt yapısına geçiş yaptı. 2 sezon boyunca Kayserispor’un genç takımlarında forma şansı yakaladı. Gösterdiği performans sayesinde 2007 yılında A takıma yükseltildi. Kayserispor’da A takımda oynamadan 2008 yılında kendini geliştirmesi için Kastamonuspor’a kiralandı.  Sadece ikinci devre forma giydiği takımda 13 maça çıkıp 1 gol attı.  2008 -2009 sezonunda 31 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı performans ile gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu gösterdi.

2013-2014 yılına kadar Süper Lig’de takımında değişilmez oyuncular arasında gösterildi.  Takımının küme düşmesinden dolayı 2014-2015 sezonunu PTT 1. Lig’de geçirdi ve bu ligde de 38 maça çıkıp takımın o sezon ligde şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. 2015-2016 sezonun öncesinde de ligin bir başka ekibi Kasımpaşaspor’a transfer oldu. Şuanda  ise Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu. 
 

 
 
Editör: TE Bilişim