Haberin Görüntüsü Sayfanın Dibinde


 Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde öncelik arz eden cadde, mahalle ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını yaptıktan sonra okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlıyor. Eğitim öğretim için göreve geldiği günden bu güne sayısız hizmetin altına imza atan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan eğitim öğretime destek olmaya devam ediyor.

 
Çalışmalar kapsamında okul bahçelerinin asfaltlanmasını da programa alarak asfaltlanması talimatını veren Niğde Belediye Başkanı Faruk akdoğan'ın talimatları üzerine okul bahçeleri asfaltlanmaya başladı. Niğde Anadolu Lisesi okul bahçesinden asfaltlama çalışmaları yapan Niğde Belediyesi çalışmaları tamamlayarak okul bahçesinin güzelleşmesini sağladı.

 
Öğretmen ve öğrencilerden Belediye Başkanı Akdoğan'a teşekkür
 
Okul Bahçesinde yapılan düzenleme ve asfalt çalışmaları için Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Anadolu Lisesi Müdür Feyzullah Sağlam; "Okulumuzun bahçesi, voleybol sahası ve futbol sahası çok berbat bir durumdaydı. Daha önceki yapılan asfalt çalışmaları ve betonlar hepsi kalkmıştı. Çocuklarımızın oyun alanı bulunmamaktaydı. Belediye Başkanımızdan öğretmen arkadaşlarımızla birlikte gidip rica ettik. Belediye Başkanımızda sağ olsun bizleri kırmadı" dedi.

 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan sözünü tuttu
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Anadolu Lisesi Müdür Feyzullah Sağlam; "Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan okulumuzu ziyaret edip okul bahçesini gezdi. Başkanımızın bize ifade ettiği süre 1 Eylül itibari ile sizin asfaltınızı atacağız dedi ve sağ olsun sözünde durdu ve kendisi sabah okulumuza gerek iş makinelerini kontrol etti. Okulumuza vermiş olduğu hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında daha başarılı olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu. 



Editör: TE Bilişim