Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu   sportif yarışmalardaki başarısı kıskandırıyor.

Niğde'de düzenlenen küçük erkek-kızlar, yıldız erkek ve kızlarda Bocce müsabakalarından Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu yine şampiyonlukla ayrıldı. Küçük kızlarda, küçük erkeklerde ve yıldız kızlarda il 1.'si olan okul; grup maçlarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.  Okulun   yıldız erkekler takımı ise Niğde 2.’si oldu.

BOCCE VE ORYANTİNG VE HENTBOL DA  İL BİRİNCİLİĞİ


Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu  Oryantring yarışmasında ise Yıldız erkek takımımız il 1.'si olarak grup maçlarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Yine Yıldız kız, küçük kız ve küçük erkek takımımız da il 2.'si oldu.

TÜRKİYE’DE İLK 32 TAKIM ARASINDA

Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu  Küçük Kızlar Hentbolda Niğde’de şampiyon oldu. Okul takımı  grup elemeleri için gittiği Karaman’da; Osmaniye, Konya ve Muğla’dan gelen rakiplerini eleyerek yarı finale çıkmayı başararak Türkiye’de ilk 32 takım arasına girdi.

Niğde’de düzenlenen yıldız kızlar ve yıldız erkekler hentbol kategorisinde Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu  yine zafere ulaştı. Okul  öğrencileri yıldız kızlar kategorisinde 1. olurken yıldız erkekler kategorisinde ise 2.lik ipini göğüsledi.

OKUL İDARESİ VE BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİ ÇABALARI İLE İYİ DERECELER

Çamardı  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin bir çok spor dalında kazandığı bu başarılarda verdiği destek ile  en büyük pay ise  Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Bozkurt ve okul idaresine  ait. Küçük bir ilçe okulundan böylesi bir başarılı derecelerinin  çıkması  ilçede sevinçle karşılanıyor.
 



 

Editör: TE Bilişim