Niğde’de okul öncesi, ilk, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretim gören 74 bin öğrenci karnelerini alarak, iki haftalık yarıyıl tatiline başlayacak.


Eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ailelere seslenerek “Başarısız öğrenci yoktur, her çocuğumuzun başarılı olduğu bir alan vardır. Öğrencilerimizin karnelerindeki notlar ne olursa olsun onlara sımsıkı sarılalım” dedi.

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim öğretim veren 390 okul öncesi, ilk, orta ve lise kurumlarda, 3 bin 981 öğretmen ile toplam 74 bin 233 öğrenci yarıyıl tatiline gireceğini belirten Ekinci, veli, öğretmen ve öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Ekinci, mesajında velilere de seslenerek, öğrencilerin karneleri ne olursa olsun onlara sımsıkı sarılmalarını istedi. Çocukların karnelerindeki notlarda olumlu veya olumsuz velilerin de katkısı olduğunu hatırlatan Ekinci, “Başarısız öğrenci yoktur. Her çocuğumuzun başarılı olduğu bir alan mutlaka vardır. Öğrencilerimizin karnelerindeki notlar ne olursa olsun onları üzmeyelim” dedi.

Mesajının son bölümünde öğretmenlere seslenen Ekinci, bir dönem boyu çok çalışan eğitim camiasının önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Öğretmenlerin gece-gündüz, mesai kavramına bağlı kalmadan çalıştığını belirten Ekinci, “Başarılı bir dönem geçiren eğitimci arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim