Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulların  temizlik ve hijyeni konusunda ellerinden  gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

İl Genelinde Okul öncesinde 6 bin 487, temel eğitimde 50 bin 601, ortaöğretimde 14 bin 931 öğrenci ve 4 bin 663 öğretmen ile haftanın 5 günü olacak şekilde yüz yüze eğitime başladı.

TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Halil Kitapçı İlk/Ortaokulu, Efendibey İlk/Ortaokulu ve Sakarya İlk/Ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerin  sağlık ve başarı dileklerini iletti.

Okullar açılmadan alınan tedbirlerin süreklilik gerektirdiğini, uzun süren aranın ardından tekrar ayrı kalmamak için salgın ile ilgili tedbirlere sıkı bir şekilde uyulması gerektiğini belirten Yaşar: “Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önde gelmektedir. Bu nedenle tüm paydaşlarımızı salgınla mücadele konusunda Sağlık Bakanlığımızın önerilerine azami ölçüde uymaya davet ediyoruz. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullarımızın temizlik ve hijyeni konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. “ dedi.

Editör: TE Bilişim