Güvenli okul projesi kapsamında okul ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, Niğde Fen Lisesi, Bor Şehit Ramazan Konuş Fen Lisesi ve Şehit Kemal Tosun Anadolu İmam Hatip Liselerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve İl milli Eğitim müdürü Halil İbrahim Yaşar birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, daha sonra okulların genel durumları hakkında bilgi aldı.

Okul Yöneticileri ile okulların fiziki durumları, kapasiteleri, öğrenci sayıları, kantinleri, ulaşımları, güvenlikleri ve spor salonları gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılar düzenleyen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek yaptığı değerlendirmede; “Eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek ve öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlemek üzere ilimizde bulunan okullarımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Eğitimde kalitenin artırılması adına gerek bizler, gerek öğretmenlerimiz, gerekse velilerimiz hep birlikte gayret etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri için her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca verdikleri bilgilerden, çalışma ve gayretlerinden dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim