LLP/Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında Polonya’nın, Wyzsza Szkola Ekonomii Prawa w Kielcach Üniversitesinden Agnieszka Zenka-Zganiacz ve Kornelia Bem-Koziel Niğde Üniversitesini ziyaret ettiler.

 

Program çerçevesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde incelemelerde bulunan konuk öğretim elemanları öğrencilere üniversitelerini tanıtan bir sunum yaptılar ardından da ‘‘Polonya Ekonomisinde Son Dönemdeki Gelişmeler” ve ‘‘Avrupa Birliği Sürecinde Polonya” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

 

Çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen sunumlarda öğrencilerden gelen sorularıda cevaplandıran Agnieszka Zenka-Zganiacz ve Kornelia Bem-Koziel Uluslararası ilişkiler ofisinide ziyaret ederek  çeşitli temaslarda bulundular.

 

Uluslararası İlişkiler ofisinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan öğretim elemanları Niğde Üniversitesini çok beğendiklerini ve Erasmus kapsamında üniversitemizle işbirliği içinde olmaktan memnun olduklarını bildirdiler. Misafir öğretim elemanları Erasmus çerçevesinde işbirliğimizin sürmesini temenni ederek üniversitemizden ayrıldılar.






Editör: TE Bilişim