Niğde Üniversitesi  Öğretim Üyeleri Yrd. Doç Dr. Faruk Şahin ile Yrd. Doç. Dr. Onur Köksal hazırladıkları bildiri ile 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nde en iyi bildiri ödülü kazandı.


Dumlupınar Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı 21.Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi 30 Mayıs-01 Haziran 2013 tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleştirildi.

Kongre konuları ile ilgili araştırma yapan akademisyen ve araştırmacıları bir araya getirerek, etkileşim sağlamak ve bilgi paylaşımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen kongreye 381 adet bildiri gönderildi ve 136 bildiri kabul edilerek bildiri kitabında yayımlandı.

84 farklı üniversiteden 136 bildirinin sunulduğu kongrede, Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç Dr. Faruk Şahin ile Yrd. Doç. Dr. Onur Köksal’ın hazırlamış olduğu “Kültürel Zekânın Kültürlerarası Liderlik Üzerine Etkisi: Çokuluslu Bir Örgütte Uygulama” adli bildiri Kongre Bilim Kurulunca en iyi bildiri seçilerek Muhan Soysal En İyi Bildiri Ödülüne layık görüldü.

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, en iyi bildiri ödülü kazanan öğretim üyelerimiz Yrd. Doç Dr. Faruk Şahin ve Yrd. Doç. Dr. Onur Köksal’ı makamında kabul ederek göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı.



Editör: TE Bilişim