Niğde Üniversitesi’nden Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlığı Hizmeti

2012 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarını şimdi daha zorlu ve önemli bir süreç bekliyor. Tercih sürecinde öğrencilerin en doğru tercihi yapmasını sağlamak için Niğde Üniversitesi akademisyenleri puanlar, bölümler ve tercihler hakkında üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında üniversiteli olacak adayların tercih esnasında karşılaşabilecekleri sorunları gidermek ve kafalarını karıştıran sorulara cevap vermek için Niğde Üniversitesi öğretim üyeleri rehberlik ve danışmanlık yapacaklar. Danışman akademisyenlerin yapacağı bilgilendirmeler ve yönlendirmeler doğrultusunda adaylar, gelecekteki kariyerlerini tayin edecek tercihlerinde daha bilinçli davranarak, ilgi ve yeteneklerine göre meslek seçimi yapabilecekler.

 

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Yasemin Yavuzer, Yrd. Doç. Dr. Aydın Çivilidağ, Yrd. Doç. Dr. Tayfun Doğan hafta sonu da dâhil olmak üzere haftanın her günü saat 13.30 – 17.00 saatleri arasında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasında tercihler konusunda bilgi almak isteyen adaylara yardımcı olacaklar.

 

Üniversite adayları, 23 Temmuz 2012’de başlayıp 3 Ağustos 2012’de sona erecek olan 2012 ÖSYS tercih dönemi süresince Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri’nden konuyla ilgili yardım ve destek alabilecekler.

 

Editör: TE Bilişim