Niğde Üniversitesi  tarafından Başarıya Giden İlk ve Tek Adım; ‘Kendinize İnanın’ konulu Kariyer Sohbetleri düzenlendi.

Niğde Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1071’de gerçekleştirilen ve TRT’nin sevilen yarışma programı Kripteks’in yapımcısı ve yönetmeni Hasan Yıldız'ın konuşmacı olarak katıldığı programa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selen Doğan, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasına, Niğde Üniversitesi’nde  bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan yapımcı ve yönetmen Hasan Yıldız başta Niğde Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Adnan Görür olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hasan Yıldız; yapımcılık ve yönetmelik kariyerinde yaşadığı sıkıntıları ve bu sıkıntıları aşmak için gösterdiği mücadeleyi öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilere hiçbir zaman yılmadan başarıya ulaşmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini tavsiye ederek anlattığı kendi hayatına ait örneklerden yola çıkıp yaşadıklarının kendisine neler kazandırdığını ve hedeflerini ifade etti.

Gez Göz Arpacık, Kariyer ve İş Rehberi, Turizm, Yeni Eğilimler, Aile Hekimi, Bir Kent Hikayesi, Altın Eserler,Kervan, Kripteks ve Sultanların İzinde gibi birçok programın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen ve bu alanda büyük başarılar yakalayan Yıldız, aynı zamanda organizasyon çalışmaları yürüttüğünden de bahsetti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve katılımın yoğun olduğu Kariyer Sohbetleri adlı program, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp tarafından Hasan Yıldız’a teşekkür belgesinin takdim edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle sona erdi.

Ayrıca programın sonunda öğrencilere katılım belgesi dağıtıldı.

 

Editör: TE Bilişim