Niğde Üniversitesi dünyaya açılan kapısı “www.nigde.edu.tr” adresli web sayfasını yeniledi.

Uzun süredir kullandığı web sitesini, Üniversitenin dinamizmini ve yenilikçi yüzünü yansıtan, canlı, çağdaş, erişilebilir ve dinamik bir site ile değiştiren Niğde Üniversitesi, tasarım, içerik ve kullanılabilirlik açısından oldukça işlevsel hale gelen bir site oluşturdu.

Niğde Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılan ve “Yeni yılda yepyeni bir sayfa” sloganıyla hizmete giren sitenin; kolay kullanım, esneklik, gelişime açıklık ve entegre çalışma özellikleri dikkate alınarak tasarlandığı belirtildi. Kullanıcıların aradıkları bilgilere rahat ve hızlı şekilde ulaşabilmesine özen gösterilen site modern görünümüyle de üniversiteye yeni bir yüz kazandırdı.

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Web siteleri üniversitelerin etkin ve doğru tanıtımı açısından büyük önem arz ediyor. Bu doğrultuda özverili bir çalışmanın ardından Niğde Üniversitesi’nin yeni web sitesini hizmete sunduk. Site ile ilgili olarak aldığımız ilk izlenimler olumlu yönde, umarım önümüzdeki günlerde yeni düzenlemelerle birlikte görsellik ve içerik açısından daha etkin bir web sitesine kavuşmuş oluruz” dedi.

Yeni web sitesinin yenilenen tasarımı sayesinde öğrencilerin ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap veren bir hale geldiğinin altını çizen Rektör Görür, artık ziyaretçilere daha kolay kullanımlı, görsel açıdan daha dikkat çekici ve daha zengin içerikli bir site sunuyoruz. Ayrıca diğer alt birimlerin web sayfalarında standardı yakalama adına da oldukça iyi bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim