Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) İle Niğde İl Müftülüğü Arasında Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

Niğde Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) ile Niğde İl Müftülüğü arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

 

 Protokolü, Niğde Üniversitesi  adına Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü (NÜSEM) Yrd. Doç. Dr. Recep Özkan, Niğde İl Müftülüğü adına ise Niğde İl Müftü Vekili Mustafa Balcıoğlu imzaladı.

 

İşbirliği Protokolü, Niğde İl Müftülüğü tarafından talep edilen eğitim programlarından Sürekli Eğitim Merkezi’nin (NÜSEM) verebileceği eğitim faaliyetlerinin iki kurum arasında oluşturulacak bir zaman çizelgesi dâhilinde verilmesini kapsıyor. İşbirliği Protokolü kapsamında verilecek eğitim programları Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) ile Niğde İl Müftülüğü ’nün ortak kararıyla belirlenecek.

 

Protokol kapsamında ilk olarak; “Duygu Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi, Eşler Arası İletişim ve Aile Büyükleri -Akrabalarla İletişim, Çocuk ve Ebeveyn Arası İletişim, Boşanmanın Sebepleri ve Sonuçları, Doğru ve Sağlıklı Boşanma, Boşanma Sonrası Çocukların Durumu, Boşanma Sonrası Sosyal Çevre” konularında seminerler verilecek.


Editör: TE Bilişim