Niğde Üniversitesi'nden bir heyet, LLP/Erasmus 2012/2013 Akademik Yılı Personel Hareketliliği kapsamında Slovakya’nın Trnava şehrinde bulunan The University of Ss. Cyriland Methodius (UCM)ziyaret etti.



02-07- Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyarete Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp, Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu ve bir grup idari personel katıldı.

Programın ilk gününde Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp ve beraberindeki heyet The University of Ss. Cyriland Methodius Rektörü Dr.h. c.doc. Ing Jozef Matusile bir araya geldi. Görüşmede, The University of Ss. Cyriland Methodius Rektör Yardımcıları Doc. PhDr. Martinom Klusom ve PhDr. Dagmar Valentovičovou de hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür ve The University of Ss. Cyriland Methodius Rektörü Dr.h. c.doc. Ing Jozef Matus’un karşılıklı olarak üniversiteleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi vermesinin ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, The University of Ss. Cyriland Methodius’un anı defterini imzaladı.

Görüşmenin sonunda Rektör Prof. Dr. Adnan Görür,The University of Ss. Cyriland Methodius Rektörü Dr.h. c.doc. Ing Jozef Matus’e üniversitemiz anı tabağı ve deri halı hediye etti.

TheUniversity of Ss. Cyriland Methodius Rektörü Dr.h.c.doc. Ing Jozef Matus da Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e hediye takdimi yaparak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Niğde Üniversitesi  heyeti, ziyaret programı kapsamında The University of Ss. Cyriland Methodius’da dil öğretimi yapılan sınıfları, üniversite kütüphanesini ve video konferans salonunu inceleyerek TheUniversity of Ss. Cyriland Methodius Rektör Yardımcısı Doc. PhDr. Martinom Klusom ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür  ve Üniversite  heyeti TheUniversity of Ss. CyrilandMethodius’dafakülte ziyaretlerinde de bulundu. The University of Ss. Cyriland Methodius Uluslararası İlişkiler Ofisi Yetkilisi Ing.Jana Judinyovada nezaretinde Fizyoterapi Balneoloji ve Tıbbi Rehabilitasyon Enstitüsü, Kitle İletişim Fakültesi, Doğa Bilimleri Fakültesi ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ni ziyaret eden üniversitemiz heyeti buralarda yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür ve beraberindeki heyet, 07Eylül 2013 tarihinde çalışmalarını tamamlayarak Niğde’ye döndü.

















Editör: TE Bilişim