Çukurova Üniversitesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenen“Çukurova Üniversitesi 12. Yükseköğrenim Tanıtım Günleri” etkinliğinde Niğde Üniversitesi de yer aldı.

27-28 Mart 2014 tarihleri arasında Adana Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen fuara üniversitemizin yanı sıra birçok devlet üniversitesi de katıldı.

Yaklaşık on bin öğrenci, öğretmen ve misafir tarafından ziyaret edilen fuara ilgi yoğun oldu. Standımızı ziyaret eden öğrenci ve velilere üniversitemizin misyonu, vizyonu, çalışmaları ve eğitim hedefleri hakkında bilgiler verildi.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin tercih yapmadan önce meslek seçimlerinde doğru tercih yapabilmelerine yardımcı olabilmek ve üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen fuarda Niğde Üniversitesi  tarafından açılan standı çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

Broşür ve katalog gibi tanıtım malzemelerinin de dağıtıldığı stantta Niğde Üniversitesi’nin  eğitim, beslenme, barınma olanakları ve sportif faaliyetleri gibi merak edilen konularda öğrencilere bilgiler verildi.

Editör: TE Bilişim