24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile bugün Niğde Ülkü Ocakları üniversite teşkilatı üniversitemizin güzide öğretmenlerini unutmadı.



Niğde üniversitesinde görev yapan pek çok öğretim üyelerini ziyaret edip öğretmenler gününü kutlayan üniversiteli öğrencileri gittikleri her eğitimci tarafından sevgiyle karşılandı. Kendilerini bu mutlu ve kutlu günde unutmayan üniversite öğrencilerine teşekkür eden öğretim üyeleri, ‘ocaklı gençlerin, vatanın ve milletin değerlerine sahip çıktığı ve gözettiği sürece Türk kültürünün ve geleneğinin asla sekteye uğramayacağını söylediler.

NİĞDE ÜLKÜ OCAKLARI Başkanı Yasin BULAT ise günün anlamını ve önemini belirten basın açıklamasında, 'görevlerin en mübarek ve kutlu mertebesi olan öğretmenlik mesleğinin günümüzde hiçe sayılsa bile bizler için son derece önemlidir diyerek  öğretmenler gününü kutladı. Devamında ‘bana bir harf öğretenin kırk yıl kulu olurum’ tasavvufu ve ‘öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ tasarrufu  ile yola çıkan Niğde  Ülkü Ocaklarının nerde eğitim ve kültür faliyetleri varsa ona talib olduğunu ekledi.














Editör: TE Bilişim