Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanlığı tarafından 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin bitiminde öğrencilere karne hediyesi verildi.


Ortaöğretim öğrencileri karnelerini alır almaz Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığına geldi. Niğde Ülkü Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Ocak 2. Başkanı Eyüp Emre Cıncık başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, derslerinde zayıf olan öğrencilere de Niğde Ülkü Ocakları Metin Tokdemir Sürekli Eğitim Merkezinde yapılacak ara tatil kamp programını anlattı ve programa katılmalarını önerdi.

 

 Derslerin yanı sıra Milli ve Manevi Değerlerimizin öneminden bahseden Emre Cıncık, edep - ahlak ve terbiyeli olmanın her şeyden önce geldiğini söyledi. Öğrencilere karne hediyeleri dağıtılırken takdir, teşekkür ve onur belgesi alan öğrencilerin çoğunlukta olduğu görüldü. Geleceğin yönetim kadrolarında yer alacak olan Ülkücü gençlerin eğitim hayatlarında başarılı ve örnek olmasının gerekliliği belirtildi. Emre Cıncık "Son olarak yetiştiğim Niğde Ülkü Ocakları'nda bu gururu yaşadığımdan dolayı başta Ocak Başkanım Yunus Kızıl olmak üzere tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

 



Editör: TE Bilişim