Niğde Türk Ocağı Başkanı ve Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut Niğde'nin LYS sonuçlarına göre Türkiye beşincisi olması dolayısıyla yayınladığı mesajda öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Karabulut yaptığı açıklamada; “Niğde geçmişten günümüze aydınlar kenti olarak bilinmiş ve okuma oranındaki akademik başarısından her zaman söz ettirmiştir. Bu sene de öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin özel ve resmi kurumlarımızın bazı sivil toplum kuruluşlarımızın ve yöneticilerimizin ortak gayreti ile ilimiz iyi bir derece yakalamıştır. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz. İnşallah bu başarı önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilecek kolektif çalışmalarla pekiştirilerek devam edecektir” dedi.

Karabulut; “Öğrencilerimizin tercih sürecinde de gerekli titizliği göstererek istedikleri okullara yerleşebilmeleri için rehberlik servislerinden yardım alabilecekleri gibi bu konuda bir sivil toplum kuruluşu olarak biz de gereken desteği vermeye hazırız” şeklinde konuşarak her zaman öğrencilere destek vereceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim